Monday, February 25, 2013

Viatge a Costa Rica (2)

Ja hem tornat del viatge a Costa Rica. El viatge va ser una passada. Varem anar amb els dos menuts, llogant 2 cotxos per moure'ns al nostre aire. La veritat és que vaig disfrutar.

Vos contaré un poc el que varem fer. Els primers dies varem estar al Parc Nacional de Tortuguero. Tot i no estar en l'època d'arribada de les tortugues varem veure molts animals.
Cocodril al riu

Pato estrany
Aninga i un altre ocell
Tortuga
Un altre cocodril
Mandrós
Després de Tortuguero varem anar a Puerto Viejo de Talamanca. Aquest poble de la part del Carib està a prop del Refugi nacional de Manzanillo, on varem poder veure una zona de platja amb selva:
Platja a Manzanillo

Platja vora la selva

Cocoters

Aguila 
Papallona gegant

Tendetes a Puerto Viejo.
La següent aturada va ser a La Fortuna. Aquest poble està vora el Volcan Arenal, un volcà que proveeix d'aigues termals als hotels de la zona. Aquí varem fer tirolina a més de 200 metres d'altura i a 60 Km/h.
Vista del volcà des de el poble de La Fortuna.

Piscina de l'hotel amb aigua termal a 40º.

Mapa de la zona

Vista del volcà.

Una altra vista del volcà.

Preparat per l'aventura.
També varem anar a veure una cascada d'uns 70m:
Cascada

Vista de més aprop.

Piscina baix la cascada.

Caiguda de l'aigua.
Després d'Arenal ens varem dirigir al poble de Monteverde. Aquí varem passar bastant de fred degut al vent que feia tot el temps. Així i tot, varem poder gaudir del bosc nuvolós. Per veure-ho tranquil·lament varem fer   una volta en tren pel bosc:
Trenet

Paisatge de Monteverde

Arribant

Girant el tren a ma.

La màquina del tren.
També varem tenir ocasió de voltar un poc pel parc natural:
Bosc

Arbres

Papallona

Una petita cascada.

Colibrí

Un altre colibrí.
Després de Monteverde ens varem dirigir cap a Manuel Antonio. De camí cap a Manuel Antonio varem tenir un petit incident amb el cotxe: ens va quedar encallat a una vorera d'un camí i no hi havia maner de treure'l. Sort que es va aturar gent a ajudar-nos i ens varen deixar una corda per estirar-lo amb l'altre cotxe.
A Manuel Antonio varem visitar el Parc Nacional on varem veure el major nombre d'animals de tot el viatge:
Mandrós

Falconet

Mandrós amb una cria

Monea

Un altre mandrós que pareix un Ewok

Una sargantana estranya

Ossos rentadors

Ossos rentadors
Una altra monea
Panorama a Manuel Antonio
Després de Manuel Antonio ja varem haver de tornar a partir cap a San José per tornar cap a casa, però de camí varem dormir a San Gerardo de Dota. Això és el que varem veure de camí i a San Gerardo:
Boira

Bar on varem dinar

Colibrí

Cavall

Flors

Cactus
I això és tot. Després ja varem tirar cap a San José i varem tornar cap a casa. Definitivament, Costa Rica és un país fantàstic i ho recoman a tothom. Està molt bé si vos agrada fer excursions, però també s'hi pot anar tranquil·lament en família.

No comments:

Post a Comment